Методична розробка уроку за професійним спрямуванням «Bakery products and Confectionery»

Тип матеріалу: 
Предмет: 
Навчальний рівень: 

Гук О.В., викладач англійської мови Тернопільського вищого професійного училища  ресторанного сервісу і торгівлі Гук Ольга В'ячеславівна,
викладач англійської мови
Тернопільського вищого професійного училища
 ресторанного сервісу і торгівлі 

План – конспект уроку з англійської мови за професійним спрямуванням

Тема: Food and Drinks.
Підтема: Bakery products and Confectionery.
Мета: 
практична: повторити й активізувати лексику теми; ознайомити учнів з новими лексичними одиницями; формувати навички аудіювання; розвивати навички вивчаючого читання з повним розумінням прочитаного і з метою отримання корисної інформації; розвивати навички усного мовлення,  формувати навички письма.
розвиваюча: розвивати мислення, допитливість та мовну здогадку.
освітня: розширювати кругозір учнів у межах теми;
виховна: виховувати самостійність, ввічливе ставлення один до одного та зацікавленість у вивченні англійської мови.
Тип уроку: урок засвоєння нових знань, умінь і навичок.
Методи і прийоми, види діяльності: словесний, наочний, практичний методи; моделювання ситуації (рольова гра), інтерактивний та комунікативний підхід у викладанні навчального матеріалу.
Обладнання: комп’ютер, проектор, аудіо - та відеоматеріали, картки для роботи в парах, для самостійної роботи, мультимедійна презентація, наочність (зображення лексичних одиниць).


Procedure

Завантажити
 

До публікації на сайті Освітнього порталу "Академія" приймаються нові авторські конспекти уроків; методичні розробки; сценарії виховних заходів; зразки шкільних творів та переказів, які відповідають новій навчальній програмі.

Нові матеріали

МОН визначило роботу інституційного аудиту, який замінить атестацію шкіл
Підстави для першочергового зарахування в 1-й клас
Уряд виділив 1 млрд грн на інтернетизацію та комп'ютеризацію українських шкіл
В Києві та Харкові відкриють два бізнес-інкубатори
Служба в резерві, або Як можна вчитися в університеті та служити в армії одночасно
Методична розробка «Продуктивність праці та шляхи її підвищення на промисловому підприємстві»
Методична розробка уроку за професійним спрямуванням «Bakery products and Confectionery»
Методична розробка "Компаративний аналіз на уроках зарубіжної літератури як  засіб  розвитку полікультурної компетенції учнів"
Методична розробка "Можливості використання електронних презентацій PowerPoint для характеристики напрямів і стилів світової літератури"
"Навчаючись на філфаці, я зрозуміла, що слухати аудіокнигу в маршрутці приємніше, ніж музику", - Ірина Павко про навчання в ТНПУ ім.В.Гнатюка

Популярний ВНЗ

Тернопільський національний педагогічний університет ім.В.Гнатюка

Буяк Богдан БогдановичРектор університету
доктор філософських наук,
професор Буяк Богдан Богданович