Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку архітектору, будівельнику, громадському діячеві, керівнику в науково-проєктно-будівельній галузі Мирославу Степановичу Білику за подаровану книгу.

 

295 

Білик М. С. Архітектура та містобудівництво. Теорія і практика. Філософія і діалектика / М. С. Білик. – Тернопіль : Терно-Граф, 2023. – 432 с.

 

   Монографія включає в себе наукові і проектні розробки, доповіді, статті та інші роботи автора, апробовані на різних рівнях, а також – певний практико-теоретичний аналіз архітектурно-містобудівельної діяльності, об'єктивізації формування та реґенерації навколишнього матеріального середовища, екологічної орієнтації містобудівної сфери, основних напрямків розвитку архітектурно-будівельного комплексу тощо; базових напрямків розвитку, із врахуванням нових геополітичних умов і, у зв'язку з цим, необхідність та основні умови їх філософського переосмислення, трансформації та відповідної переорієнтації.
   Містобудівна діяльність розглядається на міждисциплінарному зрізі теорії та практики та комплексів природничих і технічних наук, на стику взаємодії натуро та технокомплексів з позиції енвайроменталістики.
   Для широкого кола вчених, архітекторів, інженерів-будівельників, економістів, географів, екологів і спеціалістів-міждисциплінарників, які займаються проблемами об'єктивізації цілі у формуванні навколишнього середовища.

 

Додати коментар


Разумков центр

Партнери

Ми в соціальних мережах

[ Geri ]