Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку Українській асоціації позитивної психотерапії (УАПП) в особі президента УАПП, голови Ради Українського інституту позитивної психотерапії, кандидата психологічних наук Людмили Москаленко за подаровану книгу.

 

235 

Корнбіхлер Т. Носсрат Пезешкіан. Схід – Захід: позитивна психотерапія в діалозі культур. За участі М. Пезешкіан та Х. Пезешкіана / Т. Корнбіхлер ; пер. з нім. О. С. Чистякової. – вид 2-ге доп. – Полтава : Астрая, 2024. – 197 с. 

 

   Ця книга є вступом до позитивної психотерапії та розповіддю про життя засновника цього методу Носсрата Пезешкіана. Форма видання особливо суголосна методам позитивної психотерапії, базованої на зв’язку міжкультурної взаємодії із демонстрацією її на історіях з особистого життя.

   Народжений у Персії, Носсрат Пезешкіан знайшов у Німеччині свою другу батьківщину: тут він створив сучасний метод комплексної психотерапії, у якій східна та західна мудрість простягають одна одній руки. За допомогою позитивної психотерапії ми можемо почерпнути з діалогу культур сили, які нам потрібні для мирного творення нашого майбутнього. Носсрат Пезешкіан – автор 29 книг, перекладених і виданих 24 мовами.

   Томас Корнбіхлер, д. філ. н., психолог, народився 1956 року, психотерапевт, супервізор і тренер, керівник Бранденбурзького інституту психотерапії в Берліні. Автор численних книг, есе та радіопрограм. З поміж його робіт особливу цікавість у читачів викликали «Пристрасть бути зверху» та «Коли психотерапія допомагає?».

 

Додати коментар


Всеукраїнські ресурси

Бібліотеки України

[ Geri ]