Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка щиро вдячна кандидату філологічних наук, доценту кафедри загального мовознавства і слов’янських мов Марії Степанівні Заоборній за подаровані книги.

 

1

   Мартен Люган А. Вибачте, мене чекають : роман / Аньєс Мартен-Люган ; пер. з фр. Ірини Славінської. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2022. – 392 с.

 

   Молода й амбітна перекладачка Яель живе лише роботою, кожен її крок виважений, кожна хвилина порахована. Вимогливий шеф її дуже цінує, клієнти обожнюють, а колеги побоюються — адже часу на відпочинок вона не дає ні собі, ні іншим. Рідні та друзі давно вже забули, коли її бачили без смартфона у руках, а з домашніх посиденьок Яель за першої ж нагоди втікає зі словами «на мене чекають». Де й поділася та зухвала й вільна дівчина, яка вміла цінувати смак життя? Чому вона не шукає щось більше, ніж інтрижку на одну ніч? Мабуть, вона просто забула, як це – коли на тебе чекає не лише робота...

 

2

   Фере-Флері К. Дівчина, яка читала в метро : роман / Крістін Фере-Флері ; пер. з фр. Павла Мигаля. – Львів : Видавництво Старого Лева, 2019. – 160 с. 

 

   Жульєт – трохи дивакувата мрійниця. Майже завжди самотня. Її стосунки з чоловіками закінчуються, так і не почавшись. Уранці, їдучи в метро на роботу, вона зацікавлено розглядає книжки в чужих руках. Її життя змінюється, коли Жульєт потрапляє в химерний будинок. Господар, виявляється, збирає книжки, а потім шукає саме тих людей, яким та чи інша книжка здатна змінити долю.

 

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Разумков центр

Scientometry

We are on social networks

[ Geri ]