Наукова бібліотека ТНПУ ім. В. Гнатюка висловлює щиру подяку поетесі, членкині літературно-мистецького об′єднання "Сонях" ім. Бабляка  Тетяні Пилипчук за подаровані книги.

 

8 

   Пилипчук Т. Завдячую тобі / Тетяна Пилипчук. – Харків : Мачулин, 2022. – 300 с.

 

   Книга Тетяни Пилипчук “Завдячую тобі” – це збірка поетичних творів, які об’єднані темою кохання. Книгою авторка висловлює свої почуття і вдячність людині, яка надихнула на написання саме цих віршів.
   Поетеса спонукає своїх читачів нічого не боятися, відганяти сумніви: пірнати у вир почуттів і насолоджуватись цим моментом, безмежно довіряючи коханій людині.
7

   Пилипчук Т. Тільки з тобою / Тетяна Пилипчук. – Харків : Мачулін, 2023. – 236 с.

 

   Книга Тетяни Пилипчук “Тільки з тобою” – це збірка поетичних творів, які об’єднані темою кохання. Книгою авторка висловлює свої почуття і вдячність людині, яка надихнула на написання цих віршів. 
   Поетеса спонукає своїх читачів нічого не боятися, відганяти сумніви, пірнати у вир почуттів і насолоджуватись цим моментом, безмежно довіряючи коханій людині.
9

   Пилипчук Т. Незалежні / Т. Пилипчук, В. Спірякіна, Р. Палаш. – Харків : Мачулін, 2023. – 264 с.

 

   Збірка віршів та прози “Незалежні” авторів з Дунаєвеччини створена на основі чотирьох книг, які були надруковані для підтримки бойового духу українських захисників і тих, хто цього потребує у воєнний час. 
   До книги увійшли твори Тетяни Пилипчук, Віри Спірякіної, Руслана Палаша.

 

ResourceТNPU

Ministry of Education and Science of Ukraine

Online resource TNPU

Всеукраїнські ресурси

Scientometry

We are on social networks

[ Geri ]